Start
Introduktion
Varför och hur
Utbildning
Consulting
Andra relationer
Ordlista
Rådgivare


  

Parrådgivarna erbjuder utbildning för par

Om det inte gått så långt som till full kris, men det skaver, beskrivningen av stormskador eller stilleståndstristess stämmer: gå då vår parutbildning. Det är också ett utmärkt sätt att underhålla en bra relation, att ta nästa steg istället för att soffa till sig och stagnera.

 

En vecka i Frankrike

Du och din partner jobbar till en början med att kartlägga ert förhållande. Ni sätter ord på vad ni tycker om hos varann, avtäcker era problemområden, blir bättre på att kommunicera, drar slutsatser och tar nya beslut om hur ni ska förbättra relationen. Ni får skräddarsydd coaching och fördjupade övningar som hjälper er vidare mot ett bättre förhållande. Vi jobbar med samtal men också mer okonventionellt. Det blir en oförglömlig vecka på flera sätt.

Vi bor på Chateau Grand Val, nära Combourg i Bretagne. Vi har hela slottet för oss själva, ni bor i dubbelrum. Vi njuter av gourmetmat och i omgivningarna finns mycket att se och uppleva. På slottet finns samtidigt andra par men ni jobbar enbart med varann och gör de fem dagarna med hjälp och handledning av oss. Vi vågar lova att ni kommer i ett nytt läge efter de här dagarna.

Nästa kurs: Meddelas senare

Tveka inte att ta kontakt för mer information. Har ni bestämt er, boka genast, det finns bara få platser vid varje kurstillfälle.