Start
Introduktion
Varför och hur
Utbildning
Consulting
Andra relationer
Ordlista
Rådgivare

 


 

 


Förhållandet i stiltje?
Eller i stormig kris?

Att slåss och kriga leder oftast ingen vart. Och att stå still och vänta på bättre tider leder sällan framåt. Ibland måste något grundläggande ändras för att relationen ska bli bättre. Det svåra när man befinner sig mitt i är att se klart vad som ska ändras och hitta vägarna till förändring. Parrådgivning hjälper.

Vi börjar med ett par samtal två och två, ni gör varsin beskrivning av läget så tydligt som möjligt. Senare sätter vi oss tillsammans alla fyra. Ni båda behöver bestämma er för att vara ärliga, kanske lite modigare eller mer självrannsakande än vanligt. Vi speglar, frågar, gräver lite i det som fått vara i fred för länge eller vidgar perspektiven och försöker se bortom det som låst sig. Målet är att hitta öppningen, det som måste till för att ändra situationen. En attitydförändring hos båda parter kan göra underverk. Sedan kommer valet: vill jag satsa och göra det som krävs för att vi ska få ett bättre förhållande?

Efter en omgång parrådgivning har ni hittat en möjlig väg framåt och vi vågar lova att ni inte står kvar på samma plats som förut.

Läs artikel i Svenska Dagbladet

Läs artikel i Expressen